Concept voor verpakkingslijn van diverse milieubewuste gewasbeschermingsproducten. Toegepast in zowel de fruitteelt als in de glastuinbouw. Beschermd tegen spint, mijten en andere insekten. Uitgangspunt voor het design is de eerste letter van de naam van het product met daarin gekaderd o.a. de gewassen die van toepassing zijn op het betreffende product.

concept | design

 

Voorstel voor een spectacular. Doel: awareness creëren. Te plaatsen op diverse locaties.

design

 

Voor wijnhandel La Barrique heb ik een etiket ontworpen voor hun Boterbabbelaar likeur. Naar aanleiding van het 75 jarig bestaan
van de wijk Princenhage in Breda heb ik de oude waterpomp, in het centrum van de wijk, verwerkt in de illustratie.
Geflankeerd door twee babbelende personages en het gebruik van tekstballoons maken het ontwerp specifiek en onderscheidend.

concept | design

 

Package design voor het merk Lactacyd, marktleider in vrouwelijke hygiëne (intieme verzorging). Verpakking is toegespitst op de nieuwe positionering van het merk. Een merk dat de jonge vrouw aanspreekt die 24 uur per dag zeker wil zijn van zichzelf.

concept | design

 

Concept voor nieuw package design, introductie-advertentie en -bannering voor Corega, het verzorgingsproduct voor gebitsprotheses. Het bruisend effect van de tabs is gebruikt om de transitie van oud naar nieuw te visualiseren.

concept | design